avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordonanta 71/2009 a fost contestata la CEDO?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordonanta 71/2009 a fost contestata la CEDO?

Cum pot verifica daca la CEDO exista o speta pe acest subiect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 17 Iunie 2012
OUG nr.71/2009 nu poate fi contestata la CEDO .. la CEDO se pot adresa cetatenii care se considera victime ale incalcarii unui drept fundamental prevazut in Conventia Europeana a DRepturilor Omului de catre statul membru UE.
CEDO nu este o instanţă de apel împotriva instanţelor naţionale şi nu poate anula sau modifica deciziile lor.

bine:)
stiti foarte bine ce am dorit sa spun :)
Cunosc , in mare despre ce este vorba .. insa pentru CEDO vedeti ca sunt anumite consitii care trebuie sa fie indeplinite pentru admisibilitatea unei astfel de plangeri.
Daca va incadrati in acestea , atunci depuneti plangerea fara ezitare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces litigii munca ionica1 ionica1 Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.Am avut un srl,la care am cesionat partile sociale in 2009,in 2010 srl a intrat in insolventa si am fost chemat si eu in proces.Prin sentinta data de ... (vezi toată discuția)
Cedo caut avocat juridic_2010 juridic_2010 cum subiectul nu este popular va rog sa-l radiati. mulumesc (vezi toată discuția)