avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda administrativa

Amenda administrativa se trece in cazier?

Fapta prin care o persoana (monra) a fost lovita ,i s-au pricinuit suferinte fizice ,a avut nevoie de 5 saptamini pentru a -i disparea vanataile,a fost lovita direct in fata (ochi si nas,a ramas cu deficiente de resoiratie ,nas strimb) are certificat medico -legal de ingrijire de 8-9 zile ingrijhiri medicale prezinta pericolul social al unei infractiuni sau nu?

Cum poate fi motivat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:09, 19 Iunie 2012
Prezinta pericolul social al infractiunii de loviri si alte violente.fata minora.lovituri cu pumnul.prejudiciu estetic(poate fi permanent).daca deficientele de respiratie nu dispar fapta poate fi incadrata in vatamare corporala grava.Amenda adm nu se trece in cazier
daca i-a strambat si nasul pare a fi si slutire , caz in care se complica lucrurile.
ba da..amenda administrativa se trece in cazier..am primit o amenda administrativa si apare in cazier
Amenda administrativa primita pentru evaziune fiscala se trece in cazierul judiciar.
si amenda administrativa primita pt inselaciune se trece in cazier......de pilda s eu

Alte discuții în legătură

Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)
Lovire! please help knz01 knz01 Intr-o seara in urma unor dispute am primt o palma de la un \"prieten\" si din instinct sau de frica l-am lovit pe acesta cu pumnul in nas.A fost la politie, ... (vezi toată discuția)
Doasr penal pt lovire? sergiu-iulian sergiu-iulian buna ziua.am facut si eu o prostie,si nu stiu inca ce pot sa patesc in contiunare :( .intr-o seara lam lovit cu pumnul pe o persoana in zona nasului si a ... (vezi toată discuția)