avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda administrativa

Amenda administrativa se trece in cazier?

Fapta prin care o persoana (monra) a fost lovita ,i s-au pricinuit suferinte fizice ,a avut nevoie de 5 saptamini pentru a -i disparea vanataile,a fost lovita direct in fata (ochi si nas,a ramas cu deficiente de resoiratie ,nas strimb) are certificat medico -legal de ingrijire de 8-9 zile ingrijhiri medicale prezinta pericolul social al unei infractiuni sau nu?

Cum poate fi motivat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:09, 19 Iunie 2012
Da, cele care au produs o paguba importanta. Pentru loviri, spre exemplu, nu se trece in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)
Lovire! please help knz01 knz01 Intr-o seara in urma unor dispute am primt o palma de la un \"prieten\" si din instinct sau de frica l-am lovit pe acesta cu pumnul in nas.A fost la politie, ... (vezi toată discuția)
Doasr penal pt lovire? sergiu-iulian sergiu-iulian buna ziua.am facut si eu o prostie,si nu stiu inca ce pot sa patesc in contiunare :( .intr-o seara lam lovit cu pumnul pe o persoana in zona nasului si a ... (vezi toată discuția)