avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... retur produs neconform
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

retur produs neconform

Buna ziua ,de curand ca si persoana juridica am achizitionat de la o firma de specialitate o Masina de vata pe bat,care s-a dovedit la punere in functiune a fi un produs de slaba calitate,avand diverse defecte,si reprezentand un pereicol in exploatare pt personalul angajat si clienti.Cum trebuie sa procedez pt a returna acest produs si a-mi recupera banii.Motivele mele sunt intemeiate avand marturia si altor clienti.De la chizitie si returnare in service au trecut doua zile.Firma distribuitoare insista ca va repara acest produs ,dar eu nu-l mai doresc.Va multumesc astept pareri
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 14:57, 17 Iunie 2012
daca nu ati avut o intelegere cu vanzatorul ca intr-o anumita perioada de timp sa putreti inapoia produsul nu cred ca va puteti recupera banii. Legea spune ca in cazul in care produsul este neconform trebuie sa va dea altul nou sau sa vi-l repare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemultumire - lipsa ambalajului original duce la pierderea garantiei? damianiuliana damianiuliana am pierdut cutia de la telefonul mobil care a fost in service [Editat - pe forum nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Produs defect, vanzatorul refuza inlocuirea Bianca-Alexe Bianca-Alexe Buna seara! Am nevoie de un sfat. Am achizitionat si achitat online un produs. Livrarea sa a fost efectuata 3-4zile mai tarziu. Produsul livrat are un ... (vezi toată discuția)
Restituire bani comerciant - produs defect Betty06 Betty06 As vrea sa stiu daca un comerciant imi poate refuza restituirea banilor atunci cand returnez un produs cumparat deja defect de la el. Mentionez ca am cumparat ... (vezi toată discuția)