avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intr-un srl despagubiri asociati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intr-un srl despagubiri asociati

am un srl 50/50ps. asociatul a decedat .nu se va continua activitatea cu mostenitorii(nu e prevazut in statut). conform legii cu ce-i despagubesc pe acestia? in lege este tratata diferit"- a) mostenirea partilor sociale " b) retragerea asociatului? care sunt pasii cel mai ,bine, de urmat? va multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Inchiriere bunuri societate simion otilia simion otilia Am o societate SRL -sunt asociat 50% cu sotul care a decedat -nu sunt urmasi -sotul are parinti- nu are frati -societatea are mijloace fixe ... (vezi toată discuția)
Solutii???!!!!! serenne79 serenne79 Buna ziua, As aprecia foarte mult daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt asociat si administrator al unei firme cu 2 asociati. Firma functioneaza ... (vezi toată discuția)
Deces asociat calindanutz calindanutz buna seara, va rog sa ma sfatuiti caci am si eu o problema particulara, in urma cu 3 ani am deschis un srl cu un amic 50% fiecare, el administrator, un an mai ... (vezi toată discuția)