avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare teren ipotecat
Discuție deschisă în Executare silită

executare teren ipotecat

Buna ziua.In anul 2008 am luat un credit de la banca [editat] pe un srl la care eram unic asociat si administrator,am garant creditul cu un teren intravilan propietate personala.IN ANUL 2009 AM CESIONAT PARTILE SOCIALE ALE SRL LA ALTCINEVA IN TOTALITATE.Firma a intrat in lichidare si a fost lichidata.Intrebarea mea este daca scoaterea la licitatie a terenului o poate face executorul judecatoresc la cererea bancii,in favoarea careia este ipoteca de rangul 1,sau lichidatorul trebuie sa faca executarea si implicit el sa cera la un executor sa o faca?
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:56, 18 Iunie 2012
Executorul judecatoresc la cererea creditorului va demara procedura executarii silite asupra bunului ipotecat
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2012
ynocentta, utilizator
dar firma este in insolventa atunci nu lichidatorul ar trebui sa ceara executarea?
Ziceti ca ati luat creditul pe firma, dar ca ati garantat cu terenul proprietate personala.
Cum e de fapt, cine e proprietarul terenului, dvs sau societatea ? Daca ar fi fost al societatii, la lichidarea ei, ar fi intrat in discutie si acest teren.
Executorul va vinde bunul ipotecat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliar - executare apartament administrator firma in insolventa iustinp iustinp Buna ziua, vin cu rugamintea sa ma ajutati cu cateva sfaturi privind o situatie aparuta la mine si anume: am fost impreuna cu sotia mea administratori pe o ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa al3xn01 al3xn01 buna seara Va rog frumos ajutati-ma cu urmatoarea problema, deci firma mea SC X SRL a fost detinuta de mama mea actionara unica, in 2006 cred ca a luat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)