avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Navigarea in forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Navigarea in forum

Am scris si ieri intr-un mesaj, pun problema aici, unde e locul:
Cand esti pe o sectiune, sa zicem "Drept civil", intri sa citesti o postare. Cum te intorci la sectiunea "Drept civil"? Ati incercat?

E acel buton ca o sageata, dar cum pui mouse-ul pe el apare un pop-up urias cu toate celelalte sectiuni (mai putin cea pe care esti, "Drept civil" de ex)
Doar cu mare dexteritate reusesti sa apesi repede butonul "Drept civil" pana sa apara pop-upul, altfel te trezesti ca ai apasat pe alta sectiune din cele care apar in pop-up.
ori dau pagina inapoi din sageata de stg- sus, ori apas pe "drept civil" direct. Chiar daca n-o fac destul de repede si se deschide lista cu toate sectiunile, ramane o portiune libera a butonului " drept civil" pe care pot sa apas.
daca dau inapoi, cu backspace sau sageata inapoi, ma intoarce la "Drept civil" dar la pagina veche. Trebuie sa mai dau si refresh. De ce sa fac asta?
Daca apas pe buton, portiunea care ramane e prea mica. Deseori uit ca trebuie sa aleg partea din stanga extrema a butonului, ca cea din dreapta se va popula repede cu pop-upuri, si atunci ma trezesc ca am apasat din pop-up pe alta categorie. Sigur ca se poate face si asa greu, dar de ce? odata ce se poate face mai usor, mai "user friendly"

SI de fapt, iata ce mai ramane din buton: [ link extern ]
e cel care vine dupa Categorie "Discutii juridice" si e complet ascuns....
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
marfan, utilizator
eu de abia azi am vazut ca-mi ramane bucatia aia mica si pot apasa acolo, pana acum.. ma grabeam sa apas pana sa se deschida fereastra :). Am ajuns si eu in alte sectiuni fara sa vreau, din repezeala.
Pana acum ceva vreme, trecand cu mouse-ul peste categorie, nu se deschidea o alta fereastra, utilizatorii si-au dorit insa un acces rapid catre alte sectiuni.

so?
cum ramane?
Cu ce?

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Meseria de aur Sufletdecaine Sufletdecaine Unde este mentionat concursul MESERIA DE AUR, as vrea sa particip dar nu am descoperit nici un indiciu. Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)