avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract inchiriere predare imobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract inchiriere predare imobil

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat:
Am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu intr-o cladire de birouri.
In momentul in care am parasit locatia, prin contract de donatie am predat bunurile din incapere, specificand ca transportul este asigurat de donatar.

In timpul transportului, s-a zgariat liftul. Acum, proprietarul imobilului nu vrea sa primeasca cheile imobilului, pana nu se rezolva liftul.

Mentionez ca nu exista camera de luat vederi in lift, sau dovada cand s-a zgariat liftul, si proprietarul nu a facut o notificare care locatar in scris privind presupusa paguba, desi a trecut 2 luni de la incident.

Intrebare: cum predau cheile imobilului???. Alte bunuri mobile nu existau in imobil conform PV verbal. Le pot trimite prin posta?

Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:35, 18 Iunie 2012
Le puteti trimite prin posta cu o adresa de insotire: "Subsemnatul ...., in calitate de fost locatar in temeiul contractului de locatiune / inchiriere nr. ... din .... si care a incetat la data de ....., avand in vedere refuzul dvs. nejustificat de a primi cheile de la imobil va remit pe aceasta cale cheile de la imobil". Data si semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparațiile în cazul contractului de închiriere și preavizul andradah andradah Am și eu cateva intrebari punctuale referitoare la contractual de inchiriere. Situatia sta in felul urmator : exista un contract de inchiriere incheiat pe un ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere dupa vanzare imobil Krusht Krusht Buna ziua Societatea comerciala la care sunt angajat are un contract de inchiriere pentru un birou care recent si-a schimbat proprietarul. Noul proprietar ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere asupra unei proprietati imobiliare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate afla daca asupra unui imobil exista un contract de inchiriere... si cam unde se poate verifica acest lucru? In extrasul de carte funciara ... (vezi toată discuția)