Buna ziua,
Am nevoie de un sfat:
Am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu intr-o cladire de birouri.
In momentul in care am parasit locatia, prin contract de donatie am predat bunurile din incapere, specificand ca transportul este asigurat de donatar.
In timpul transportului, s-a zgariat liftul. Acum, proprietarul imobilului nu vrea sa primeasca cheile imobilului, pana nu se rezolva liftul.
Mentionez ca nu exista camera de luat vederi in lift, sau dovada cand s-a zgariat liftul, si proprietarul nu a facut o notificare care locatar in scris privind presupusa paguba, desi a trecut 2 luni de la incident.
Intrebare: cum predau cheile imobilului???. Alte bunuri mobile nu existau in imobil conform PV verbal. Le pot trimite prin posta?
Le puteti trimite prin posta cu o adresa de insotire: "Subsemnatul ...., in calitate de fost locatar in temeiul contractului de locatiune / inchiriere nr. ... din .... si care a incetat la data de ....., avand in vedere refuzul dvs. nejustificat de a primi cheile de la imobil va remit pe aceasta cale cheile de la imobil". Data si semnatura.