avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul de bloc nu are program de incasari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul de bloc nu are program de incasari

Vreau sa platesc intretinerea si nu am cui.De cateva luni(7-8luni) administratorul de bloc nu mai are program de incasari.Am ramas restant 3 luni ,si acum cand s-a afisat a patra luna,surpriza : d-l administrator a aplicat penalitati.Am incercat sa merg la domociliul lui dar ghinion(nu a raspuns nimeni).O parte din vecini isi platesc intretinerea intalnindu-l intamplator sau folosesc o varianta inventata de d-l administrator(pui un biletel in cutia lui postala ,in care scrii ca vrei sa platesti si apoi stai acasa ca poate trece dansul sa incaseze).Mentionez ca orarul de incasari care era afisat "odata" la administratie a fost si el exclus.

Multumesc si astept raspunsul d-voastra pentru a trece la "actiune"
In contractul de munca cu administratorul trebuie sa aveti precizat cand se i-au cheltuielile . De ex. la noi s-a hotarat prin contract ca cheltuielile se i-au de doua ori pe luna respectiv dupa data de 15 si sfirsitul lunii in zile lucratoare .
Pe listele de cheltuieli este precizat jos data ,ziua si ora cand vine la cheltuieli administratorul .
Cereti sa se faca la fel !
@geanigheoroae
Incercati sa luati legatura cu Presedintele asociatiei sau alt membru al comitetului executiv.

E imposibil sa nu existe un program de incasari clar stabilit.

Puteti sa apelati si la varianta de a face plata intretinerii in contul asociatiei, prin depunere la ghiseu (daca are facilitatea activata) sau transfer direct inter/intra bancar din contul Dvs. in cel al Asociatiei.
Sesizati oficial presedintelui de asociatie despre activitatea defectoasa a administratorului de imobil
Pentru a va achita obligatiile periodice exista mai multe variante la indemana ;fie apelati la bunavointa unui vecin pensionar care p[oate concomitent cu achtarea obligatiilor personale,
sa va achite si dvs cotele lunare de intretinere,fie expediati suma prin mandat postal cu confirmare de primire,fie solicitati contul asociatiei de proprietari si virati lunar cota individuala,
Stiu ca daca as apela la bunavointa unui pensionar sau la alte variante "extra" casierie s-ar rezolva momentan situatia. DAR sunt sigur ca pe viitor administratorul chiulagiu isi va "respecta programul".
Presedinte de asociatie aveti? Vorbiti cu presedintele.
Ceilalti vecini ai dumneavoastra sunt rerstantieri ca si dumneavoastra?
Intrebati-i si pe ei de viata asociatiei.

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii alicep alicep Buna seara! Am aflat de curand ca pot plati intretinerea varsand banii in contul asociatiei. Administratorul,care e si casier,are program de incasari doar 2 ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii-cum se mai poate face? gigiraut gigiraut Ce modalitati de plata a intretinerii exista daca administratorul este de negasit(are un program fff scurt),contul nu se cunoaste(si am aflat ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Program incasari cristeacb cristeacb Buna ziua, Doresc sa stiu cum pot rezolva problema programului de lucru de la asociatia de proprietari. Mentionez ca de 2 le rog insistent pe d-nele de la ... (vezi toată discuția)