avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinerii

Buna seara! Am aflat de curand ca pot plati intretinerea varsand banii in contul asociatiei. Administratorul,care e si casier,are program de incasari doar 2 ore pe saptamana,iar eu in ziua aceea sunt la serviciu.Am facut o cerere catre presedinte,sa-mi spuna contul si banca,astfel incat sa-mi fie mai usor sa platesc intretinerea,dar mi se spune ca trebuie sa ma supun majoritatii,care platesc la casierie,ca asa a hotarat AG(care nu s-a mai intrunit de vreun an si ceva,ca asa e la noi in bloc!).As vrea sa stiu daca e adevarat ca la lista de plata trebuie sa fie afisat si contul si daca am dreptul sa aleg aceasta modalitate de plata,indiferent de ce zice administratorul sau presedintele. Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 21:55, 7 Mai 2011
La vizier nu trebuie afisat contul bancar dar e o aberatie sa sustina ca majoritatea ar fi aprobat o hotarare de a se face incasari doar prin caseria administratiei. Contul il puteti afla pentru ca sunteti membra a acelei asociatii. Ea ducetiva la primarie unde e un compartiment care se ocupa de relatia cu asociatiile de proprietari si solicitati sa se faca un control pentru ca administratorii trebuie sa fie autorizati de primarie.
Multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine! Ar mai fi ceva,vad ca spuneti "asociatie de proprietari"...noi suntem asociatie de locatari,e vreo problema?
Nu. E acelasi lucru.
Bun,macar stiu de unde sa incep!Multumesc inca o data!Sper sa o rezolv,fiindca e chiar o problema pentru mine sa ma invoiesc de cate ori vreau sa platesc intretinerea.
Si incercati sa le trimiteti cererea in scris, cu confirmare de primire, spunandu0le ca in caz contrar va vedeti obligata sa va adresati organelor in drept pentru solutionarea problemei. Merge mai repede decat cu control de la primarie, cum a spus si colegul, cel mai bine ar fi acolo, daca ati verifica autorizarea administratorului.

Alte discuții în legătură

Administratorul de bloc nu are program de incasari geanigheoroae geanigheoroae Vreau sa platesc intretinerea si nu am cui.De cateva luni(7-8luni) administratorul de bloc nu mai are program de incasari.Am ramas restant 3 luni ,si acum cand ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii prin virament bancar deluria deluria Aveti idee daca plata intretinerii se poate face prin ordin de plata? Daca da, exista vreo varianta legala de a-l obliga pe presedintele asociatiei sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Program incasari cristeacb cristeacb Buna ziua, Doresc sa stiu cum pot rezolva problema programului de lucru de la asociatia de proprietari. Mentionez ca de 2 le rog insistent pe d-nele de la ... (vezi toată discuția)