avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri vatamare corporala prin accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri vatamare corporala prin accident rutier

Buna ziua. Am si eu o intrebare cineva cunoscut a avut un accident cu masina lovind pe trecerea de pietoni o femeie. Problema ar fi ca femeia nu a fost lovita efectiv cu masina ci cu niste balustrade care erau pe masina si la frana au alunecat nefiind asigurate. Intrebarea ar fi daca firma de asigurari o sa acopere toate daunele morale si materiale cerute de doamna si spitalizarea femei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 15:31, 18 Iunie 2012
Parerea mea este ca firma de asigurari nu va plati toate daunele solicitate de victima.
Daca intrebarea dumneavoastra este daca asiguratorul RCA raspunde pentru prejudiciul provocat de accidentul descris, atunci raspunsul este da.
Dar asta nu insemana ca va acoperi toate pretentiile partii vatamate, ci numai acelea pe care instanta le va acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni! PGRazvan PGRazvan Salut, am accidentat o femeie pe trecerea de pietoni si are o fractura la mana, intrebarea mea este daca pot sa-i platesc despagubirile la femeie cu asigurarea ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii victimelor din accident rutier sandyy sandyy Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am ... (vezi toată discuția)