avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfasurare activitate de achizitie deseuri reciclabile
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfasurare activitate de achizitie deseuri reciclabile

Vreau sa deschid o firma de deseuri reciclabile plastic aluminiu hartie,vreau sa stiu ce fel de autorizatii imi trebuie ce capital am nevoie si terenul cati m/2 este nevoie in caz ca este cu limita?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 14:17, 18 Iunie 2012
sincer ceri prea multe pentru ce se poate oferi aici. Daca cineva te-ar putea ajuta ar trebui sa scrie zeci de pagini. Mai bine mergi la o firma specializata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva vanzare-cumparare deseuri electronice d.e.e. mirelap19 mirelap19 Va rog frumos sa-mi spuneti opinia Dvs. referitoare la urmatoarea situatie: doua firme platitoare de TVA efectueaza o operatiune de vanzare-cumparare deseuri ... (vezi toată discuția)
Tva cu taxare inversa Remus47 Remus47 Va rog sa-mi specificati care sunt actele normative care reglementeaza taxarea inversa la vanzarea deseurilor din polipropilena ( saci de rafie big bag). Alta ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate ar trebui platita diferentiat miorica miorica Taxa pe gunoi ar trebui platita diferentiat. Nu pot sa cred ca o persoana cu venituri mici care nu consuma mult, care nu isi permite sau nu vrea sa consume ... (vezi toată discuția)