avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice DECLARAÞIE PE PROPRIA RÃSPUNDERE privind ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

DECLARAÞIE PE PROPRIA RÃSPUNDERE privind indeplinirea criteriilor de calificare

Daca merg pe declaratie pe proprie raspundere, iar autoritatea contractanta imi solicita completarea documentelor, aceste documente trebuie sa fie scoase inainte de data deschiderii ofertelor sau vor fi valabile si daca le obtin ulterior datei de deschidere de la institutii in termenul de 3 zile lucratoare. ordinul 509/2011 face referire la certificatele cu privire la plata datoriilor...deci certificatul constatator de la ORC cazierul fiscal daca sunt solicitate prin fisa de date, le pot scoate in termenul de 3 zile lucratoare in care am obligatia de a prezenta documentele la autoritatea contractanta?
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 15:48, 18 Iunie 2012
formularele sa fie completate inainte de data deschiderii ofertelor, iar certificatele emise de institutii dupa data deschiderii, iar daca nu sunt emise in aceea perioada de 3 zile la care faceti referire, ar fi bine sa faceti dovada ca ati facut demersurile pt a le scoate, urmand sa le prezentati cand o sa le aveti, in cel mai scurt timp...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art.11,alineatul(4) din hg 834/2009 irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Cum se procedeaza in situatia cand un ofertant prezinta la deschiderea ofertelor toate documetele solicitate pentru calificare iar altul vine cu declaratia pe ... (vezi toată discuția)
Cerinte de calificare -certificat plata datoriilor Ema2013 Ema2013 In cadrul procedurii de atribuire a unui contract de lucrari, un ofertant prezinta toate documentele de calificare cu exceptia documentului care confirma ... (vezi toată discuția)
Subcontractanti ? descalificare din cauza lor? razvan911 razvan911 Buna ziua, SUnt operator economic si particip in acest moment la o licitatie publica. Am 3 subcontractanti si pentru ei mi s-au cerut prin documentatie ... (vezi toată discuția)