avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen de raspundere institutii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen de raspundere institutii publice

Am trimis o scrisoare unei primarii, au trecut 30 de zile si nu mi s-a raspuns. Care este legea care precizeza ca institutiile publice sunt obligate sa raspunda in scris in maximum 30 de zile? Conform noului cod civil este legea nr. 544/2001?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:11, 18 Iunie 2012
Conform art. 8 alin. 1 din OG 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, autoritatile si institutiile publice sesizate au obligatia sa comunice petitionarului in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitie, raspunsul, indiferent daca solutia este favorabila sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind comunicarea raspunsului la petitii prin posta electronica? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, inafara de CPP si CPC si Legea 544/2001 care este legea pentru comunicarea raspunsului la petitii prin posta electronica de catre alte ... (vezi toată discuția)
Timpul de raspuns HUBARDONI HUBARDONI Am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Finante. Au primit-o in 31 martie. In cat timp trebuie sa primesc raspuns? (vezi toată discuția)
Resurse umane floreadantes floreadantes lucrez intr-o primarie personal contractual am solicitat conform legi 188/1999 art.2 alin 3, si art 54 transformarea postului din contractual in functionar ... (vezi toată discuția)