avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre condamnare..penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

despre condamnare..penal

Buna..intrebarea este .Prietenul meu beneficiaza de condamnare cu executare in baza setintei de mai jos sau acesta a primit pedeapsa cu suspendare.Va multumesc.Respecte Gabriel.
Solutie: În baza art. 208 alin. 1-209 alin. 1 lit. a Cpen. condamnă inculpatul la o pedeapsă de 3 ani închisoare. În baza art. 71 alin,. 2 Cpen. interzice inculpatului drepturile civile prev. de art. 64 lit. a teza a-II-a şi b Cpen. În baza art. 14 şi 346 alin. 1 Cpp.cu aplicarea art. 998-999 Cciv. obligă inculpatul la plata către partea civilă a sumei de 17.200 lei cu titlu de despăgubiri materiale. În baza art. 191 alin. 1 Cpp. obligă inculpatul la plata sumei de 750 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare cu Ministerul Public şi cu partea vătămată şi de la comunicare cu inculpatul.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:51, 18 Iunie 2012
Din ce vad este condamnare cu executare.
Să facă recurs şi să achite din prejudiciu, ideal ar fi să-l achite pe tot.
De ce nu a recunoscut fapta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre condamnare.... gabitzu1ro gabitzu1ro Buna..intrebarea este .Prietenul meu beneficiaza de condamnare cu executare in baza setintei de mai jos sau acesta a primit pedeapsa cu suspendare.Va ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala florinnicolae florinnicolae va rog ajutati ma am o mare pb acum o luna s-a pronuntat o sentinta cu urm dispozitiv\"Condamnă pe inculpatul ........pentru comiterea infracţiunii ... (vezi toată discuția)
Solutionare furt calificat (auto) 208-209 dosoftei dosoftei Solutie: 22214/212/2012 Hot 27.11.2012 În baza art 208 alin 1 şi 4 C.pen ? art 209 alin 1 lit a, e, g şi i C.pen cu aplic art 41 alin 2 C.pen şi art 320 ... (vezi toată discuția)