Buna seara. Am nevoie disperata de ajutor. Sunt in divort cu sotul meu, primul termen fiind in septembrie. Am depus cerere pentru ordonanta de urgenta pentru incredintare minor, dar pentru ca sotul este violent si pentru ca ma ameninta cu moartea, am facut sesizare la parchet iar de aici am fost trimisa la judecatorie (Constanta) pentru a face cerere pentru ordin de protectie. Am facut cerere, am fost plimbata pe drumuri, primul dintre motivele amanarii fiind ca este legea noua si ca au nevoie de timp pentru a se informa. Am depus probe, a fost audiat un martor, dar mi s-a respins cererea ca fiind neintemeiata. Mentionez ca am un copil minor, de 3 ani. Am facut recurs dar am termen pe 12 iulie. Sunt disperata. sotul a venit azi la gradinita si a luat copilul cu forta, le-a imbrancit pe educatoare. Este a doua oara cand face scandal la gradinita. De asemeni a venit si la locul meu de munca si m-a amenintat cu moartea. M-a amenintat cu moartea si de fata cu politia. Intrebarea mea e de ce nu se face nimic? Cand este aplicata Legea 25/2012? Cand sunt in coma? Politia mi-a spus ca nu poate face nimic decat daca ma omoara. Ce pot sa fac? Am mare nevoie de ajutor. VA ROG DIN SUFLET
Faptul ca dvs. va certati cu tatal copilului nu-i ingradeste acestuia dreptul de a avea relatiii personale cu copilul. Pana in acest moment nici o instanta nu a stabilit in grija cui trebuie sa se afle copilui.
Cu privire la amenintarea cu moartea aceasta este de competenta parchetului. Acolo trebuie sa va adresati.