avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bon fiscal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bon fiscal

Buna seara. Ieri am cumpărat dintr-un magazin o bijuterie de aur, am cerut bon fiscal, dar mi-a zis sa revin azi ca nu putea sa deschidă casa. Astăzi am revenit, si dupa indelungi discuții am primit un bon fiscal. Nelamurirea mea este daca exista bonuri fiscale pe care TVA-ul sa fie 0 sau bonul fiscal pe care l-am primit este fals? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:35, 18 Iunie 2012
Daca societatea nu este inregistrata ca platitoare de TVA, atunci bonul fiscal are inscris la cota TVA = 0 (zero). Bonul respectiv nu este fals. :)

Ati cerut certificat de garantie pentru respectiva bijuterie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri fiscale la asociatiile de proprietari GRAI GRAI este obligatoriu de a se trece cif-ul asociatiei de proprietari pe bonurile fiscale in urma achizitionarii de materiale in lipsa unei facturi? si daca \\"nu\\" ... (vezi toată discuția)
Aur de investitii- regim tva MadaDU MadaDU Societatea noastra are COD CAEN 6492-ALTE ACTIVITATI DE CREDITARE, este platitor de impozit pe profit, platitor de TVA si isi desfasoara activitatea conform ... (vezi toată discuția)
Tva rovineta ? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, dupa cum bine se stie incepand cu 14 martie pe toate bonurile fiscale apare CUI-ul societatii. Intrebarea mea este, la bonurile de rovineta de ... (vezi toată discuția)