avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Am nevoie de un avocat ce are cunostine in drept ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Am nevoie de un avocat ce are cunostine in drept international !!!

Sunt dispus sa vin oriunde in tara la un avocat extrem de bun sa-i prezint copie a unui dosar unde sunt citat ca inculpat la o comisie rogatorie internationala !!! #-o

Alte discuții în legătură

Moduri de a amana un proces unde cineva e citat ca inculpat. NunuMic NunuMic Data de 24 septembrie 2012 este data cand se prescrie fapta comisa in tara unde a fost depusa plangerea. Acum au trimis o Comisie Rogatorie Internationala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la judecatoria ... Marion2017 Marion2017 Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la Judecatoria de care apartin, cu mentiune pe citatie ca obiect al dosarului : Comisie rogatorie ... (vezi toată discuția)
Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)