avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale chitanta de mana
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

chitanta de mana

chitanta de mana prin care s-a cumparat un teren s-a inregistrat in registrul agricol al cumparatorului la pozitia sa de rol insa acesta poate fi inscris in baza de date la taxe si impozite ca sa plateasca impozit pe aceasta suprafata desi are numai drept de folosinta ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 13:05, 19 Iunie 2012
Cum are numai drept de folosinta daca s-a cumparat? Ce se precizeaza in chitanta de mana si in ce an s-a incheiat aceasta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema act de proprietate crisvasile crisvasile buna ziua! am si eu o problema legata de actul de proprietate a locuintei parintilor mei si anume: in anul 1970 bunicii au cumparat un teren pe care au ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa fac un act autentic? Mariusik_84 Mariusik_84 Buna ziua, In anul 1974 am cumparat, cu chitanta de mana, un teren si in acelasi an am construit si o casa. Am rol la financiar pe numele meu si platesc ... (vezi toată discuția)
Documente de detinere legala a terenului lex69 lex69 Buna seara, am rugamintea sa imi spuneti daca chitanta de mana - antecontractul de vanzare cumparare a unui bun imobil teren, poate fi considerata un document ... (vezi toată discuția)