avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii scadenta oligatiilor fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

scadenta oligatiilor fiscale

In cazul in care am facut o corectie a sumei datorate reprezentand impozit pe salarii data scadenta se calculeaza de la data la care se refera datoria(decembrie 2011)sau de la data la care declar 25.05.2012
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 15:08, 19 Iunie 2012
Scadenta este cea a declaratiei initiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati pentru salariati la intreprinderea individuala sammy44 sammy44 daca au fost inregistrate 2 contracte de munca la o intreprindere individuala si nu s-au platit contributiile, sunt 4 luni, se poate incepe de acum , din ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale - varsaminte la persoane cu handicap assy64 assy64 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca nu am constituit si virat varsamantul la persoane cu handicap cum se calculeaza penalitatile? Pana in anul 2011 am avut ... (vezi toată discuția)