avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate neplatite la sc nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate neplatite la sc nebancara

Am un card de credit la sc nebancara de pe care am extras o anumita suma.Lunar ,plateam ca rata suma minima de 5% din valoarea creditului.Numai ca de vreo 6 luni nu am mai primit extrasul de card cu care plateam acea suma si in care era afisata modalitatea de calcul a ratei. Am luat legatura cu ei si le-am solicitat acel extras .Nu am primit nici un raspuns ci doar mesaje telefonice prin care eram somat sa platesc lunar rata stabilita de ei.Am luat decizia de a nu mai plati nimic pina in momentul in care voi primi extrasul de card.Am inceput sa primesc amenintari cum ca ma vor raporta la Biroul de credit,ba ca dosarul meu este acum prelucrat de biroul recuperari creante samd.O cunostinta de la o banca a verificat daca eu apar undeva declarat cu imprumut la ei si nu m-a gasit nicaieri.Ce pot face?

[ editat numele societatii]
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!! pufos pufos Buna ziua,as dori un raspuns la problema mea.In 2005 am achizitionat produse de la [editat] prin credit cu buletinul in valoare de 13 mil. lei vechi.Am primit ... (vezi toată discuția)
Anulare somatie plata si scoatere din crp Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius O institutie financiara nebancara reemite un card de credit, fara ca sa solicite de catre titular si fara ca sa expire, card de pe care o persoana necunoscuta ... (vezi toată discuția)