avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutor!!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutor!!!!

Buna ziua,as dori un raspuns la problema mea.In 2005 am achizitionat produse de la [editat] prin credit cu buletinul in valoare de 13 mil. lei vechi.Am primit doar o factura fiscala,si dupa o luna am primit printr-un curier un card spunandu-mi ca voi plati ratele la banca cu acel card.Am inceput sa platesc,luna de luna dar daca intarziam cateva zile ,pe urmatorul extras de cont imi apareau penalizari.Am platit pana in 2008 dar creditul meu in loc sa scada era tot mai mare.Am refuzat sa mai platesc si de la inceputul acestui an am inceput sa fiu somata de diferiti recuperatori spunandumi-se ca am de platit 5670 lei.Cum e posibil si prin ce calcule au ajuns ei la aceasta suma astronomica ,asta in cazul in care eu am platit,pana la un moment dat.Am cerut sa-mi elibereze contractul de credit,desfasurator de rate,ceea ce eu nu am primit in momentul achizitionarii produselor.La magazin era afisat pretul produsului respectiv rata.Sunt amenintata zilnic la telefon cu executarea silita,care sunt drepturile mele??
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:52, 26 Septembrie 2011
Daca nu ati semnat niciun contract nu va pot cere dobanda, va pot cere eventual dobanda legala. Sunteti sigura ca nu ati semnat nimic? Nici macar cand ati primit acel card? Mai ganditi-va...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit- bunuri de consum babanus babanus Acum 4 ani jumate sotia a luat o masina de spalat de la A. ei mi au fixat o rata de 375.000 lei am platit ratele in ficare luna cei drept cu o itirziere de ... (vezi toată discuția)
Card de credit restant ELA72 ELA72 Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns.Am aun card de credit la raif de 100 mil .Pana acum un an am reuist sa il platesc la zii , desi banca imi cerea mai ... (vezi toată discuția)
Problema cu un credit de consum raz_anigga raz_anigga Buna seara!in anul 2005 am facut rata la altex,cumparand produse electrocasnice in valoare de 2300 lei,pe o perioada de 5 ani.atunci nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)