avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proba audio video
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proba audio video

Daca intr-un proces penal proba principala a acuzarii adica o inregistrare audio video este trimisa la expertiza impreuna cu suportul original.Iar expertiza criminalistica spune clar nu este inregistrarea originala pe suportul original.Lasand la o parte ca suportul original a fost sigilat si pastrat de catre parchet si inexplicabil inregistrarea originala lipseste se pune intrebarea:
JUDECATORUL VA ELIMINA PROBA VIDEO ?
Cel mai recent răspuns: mirceacelbatran , utilizator 20:38, 19 Iunie 2012
daca nu este o proba concludenta... nu se va lua in seama
adica? proba concludenta? este o copie de pe care nu se poate face expertiza deoarece nu exista inregistrarea originala
Dupa cum spuneti dvs. lipseste proba principala.
Daca inregistrarea este obtinuta in conditiile prevazute de art 91*1 Codul de procedura penala ,instanta poate dispune cercetare veridicitatii acesteia si poate fi acceptata drept proba in solutionarea cauzei
cert e ca e doar o copie,la expertizarea suportului original stupoare nu mai exista inregistrarea originala,
judecatorul cind va da verdictul va tine cont de copie sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba proces penal inregistrare audio kostin69 kostin69 in cazul unei infractiuni de amenintare cu bataie, loviri/vatamari corporale, se poate folosi ca proba o inregistrare audio. Este necesara o expertiza tehnica ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Sunt probele video acceptate in instanta? unikul unikul buna ziua am si eu o problema....vroiam sa va intreb se poate face plangere penala doar pe baza unor probe video?Dak s-a inceput urmarirea penala...la o ... (vezi toată discuția)