avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie martor

buna ziua,
martorul citat intr-un proces penal se reintoarce in tara, unde ar trebui sa dea declaratia? este necesar indeplinirea vreunei formalitati? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters224740 , utilizator 16:22, 19 Iunie 2012
trebuie sa ajunga la procurorul care intrumenteaza cazul? e o varinta ..cred.. te duci maine la tribunal, cauti procurorul si i spuui vrei sa dai declaratie? explica mi, va rog...
Da, luaţi legătura fie cu procurorul fie cu preşedintele completului care judecă procesul , dacă înţeleg bine , citaţia era de la tribunal . Nu ar trebui să fie complicat, pentru că dacă mărturia dvs. este necesară şi nu s-a renunţat la ea, trebuie să fiţi ascultată.
ar trebui ca problema sa fie solutionata intr-un timp scurt ... cel mult o zi, doua.. va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca martor in dosar penal burdusel liviu burdusel liviu In 2003 am plecat in Italia cu o firma de transport international care reuseau sa te treaca granita chiar daca nu aveai cele 3 luni de stat in tara , asa cum ... (vezi toată discuția)
Martor fara voie Sorin422 Sorin422 Buna seara ! Am o mare problema in legatura cu un proces de divort la care am fost pus martor fara sa fiu intrebat , pur si simplu m-am trezit acasa cu ... (vezi toată discuția)
Martor furt ContSters93151 ContSters93151 Buna ziua, mama a fost in apropiere cand politia a prins un hot. Din pacate politia pentru ca nu avea martori a convins-o sa semneze o declaratie de martor ... (vezi toată discuția)