am si eu o ? daca am in cazier trecut complicitate la furt cat ramane in acesta. De la politie ne-a zis ca 6 luni dupa aceea se sterge din acesta ast rsp!!!:sorry:
treaba este ca nu am fost condamnat ca e trb de vreo luna si ceva am achitat prejudiciul femei si ni sa spus ca o sa ne vina o amenda administrativa si aia e dar vad ca nu a venit nimic ca nu ne-a luat amprente sau sa ne faca poze ca nu avem antecedente noi suntem complici faptasu care a comiso mai avea ceva pe la ei ca il cunostea ast rsp multumesc de rsp
Dacă veţi fi trimis în judecată şi condamnat , condamnarea va figura în cazier până la momentul reabilitării.
Amenda administrativă nu se trece în cazier decât în cazuri expres prevăzute de lege.
Dosar
alexbz
Cat poate sa tina politia dosarul pana sa il trmita mai departe la parchet daca pagubitu nu si-a retras plangerea si si-a recuperat prejudiciu cerut pentru ... (vezi toată discuția)
Cazier penal
andra-celia
in cazul persoanelor condamnate anterior cu sentinta definitiva cu executare dar reabilitate de drept ulterior executarii se poate spune ca,cazierul este ... (vezi toată discuția)
Buna seara
alexbz
am si eu o ? la o complicitate de furt care sa intamplat acum 3 luni nu a venit nimik acasa prejudiciul a fost achitat mai poate veni acasa ceva amenda ca asa ... (vezi toată discuția)