avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de chemare in judecata care contravine legii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de chemare in judecata care contravine legii

este normal ca un judecator (instanta),desi sesizat ca judeca o actiune deschisa ilegal,sa respinga si sa continu
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 15:26, 19 Iunie 2012
Daca se constata ca cele sesizate nu se confirma, sigur ca se poate continua actiunea.
prevederile legii nu le poate confirma sau infirma nimeni,,ele se apolica asa cum sunt prevazute acolo,,,,
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
catalinasoc, utilizator
Atunci fiti sigura ca ele vor fi luate in seama de instanta.
Dar daca prevederile legii sunt interpretate gresit de catre dvs asta nu inseamna ca instanta se abate de la lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiză greșită, temei juridic gica_ungureanu gica_ungureanu Judecătorul mi-a cerut să-i indic care este temeiul juridic în baza căruia cer tribunalului să-mi restituie suma achitată pentru o expertiză greșită! ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? ilievali ilievali Buna ziua. Mi-a fost comunicata o hotatare definitiva de la curtea de apel, conflicte de munca. In hotarare mi se respinge apelul cu mentinerea sentineti ... (vezi toată discuția)
Prescriere Ollysa Ollysa În cazul în care fapta s-a prescris iar la închiderea urmaririi penale s-a deschis dosar care are ca obiect infracţiuni la alte legi speciale desfiinţare ... (vezi toată discuția)