avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

am platit taxa de poluare in ianuarie 2012,pt. un autoturism cu numere de ungaria,cam 900 ron,am inscris-o pe romania.pot sa imi recuperez banii dati pe taxa daca nu mai este in vigoare legea?cam ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuie.multumesc.
Cel mai recent răspuns: silver_dream , utilizator 07:46, 25 Iunie 2012
In prezent este in vigoare legea 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule.
Puteti sa solicitati instantei restituirea taxei achitate dupa ianuarie 2012
as putea sa ma duc direct la fisc cu actele necesare?se poate solutiona direct la fisc?
Da, trebuie intai sa va adresati administratiei financiare, aceasta fiind o procedura prealabila pe care trebuie sa o indepliniti anterior formularii cererii de chemare in judecata. Insa Fisc-ul niciodata nu o sa va remita taxa auto inapoi, numai in instanta aveti posibilitatea sa o recuperati
Buna dimineata,am vandut auto propriu dupa ce am achitat taxa de prima inmatriculare,cumparatorul poate sa isi recupereze taxa si cum ?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto cine o plateste? catalin bratianu catalin bratianu referitor la noua taxa care priveste masinile inmatriculate in ro pana in 2007 de catre cine va fi platita? VANZATOR SAU CUMPARATOR? (vezi toată discuția)
Aplicare taxa auto 2012 alfabetagama2 alfabetagama2 Buna seara, Va prezint un caz concret legat de noua lege in domeniul auto (taxa de poluare 2012) pentru o masina produsa in anul 2003, cu prima ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru 2013 fortunasystem fortunasystem Am platit taxa de mediu pe 13/03/2013 si am incercat sa depun actele pe 15/03/2013 dar am fost refuzat pe motiv ca noua taxa de timbru se aplica incepand din ... (vezi toată discuția)