avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta civila vs Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta civila vs Titlu de proprietate

Buna seara

Am cumparat de la parintii mei un teren in 1994 (vanzarea a fost perfectata in tribunal deoarece tatal meu a decedat inainte sa incheiem un contract prin notar) pe care l-a dobandit in urma punerii in posesie prin procces verbal de catre comisia locala. In 1996 primaria a eliberat pe numele tatalui meu TP in care era trecuta si parcela pe care eu deja o cumparasem in "94 doar cu o jumatate din suprafata initiala. Am realizat ca suprafat este trecuta in TP abia acum cand vreau sa vand terenul si am probleme la cadastru deoarece suntem 2 proprietari pe aceeasi parcela. Am fost la primarie dupa adeverinta ca eu sunt proprietarul actual dar primaria spune ca e valabil TP al tatalui nicidecum sentinta civila prin care am devenit eu proprietar si ca ei imi elibereaza adeverinta doar pe suprafata din TP care este jumatate din cat a fost improprietarit tatal meu. Specific ca terenul exista ca suprafata, il stapanesc din "94 , am platit impozitul la primarie pe numele meu tot de atunci si nu am fost deranjat de nimeni in nici un fel.

Ce se poate face in acesta situatie ?

Alte discuții în legătură

Probleme fond funciar remus1970. remus1970. În anul 2002 am cumpărat prin act de vînzare cumpărare de la părinţii mei o suprafaţă de 1890 m pătraţi teren intravilan pentru care am făcut şi ... (vezi toată discuția)
Problema cu titlul de proprietate... gigelas gigelas Buna seara, În cuprinsul TP s-au mentionat parcele de teren,ca fiind in extravilan,cand acestea sunt,de fapt in intravilan. Culmea e,ca si in Procesul Verbal ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate intrat in circuitul civil taspe27 taspe27 buna seara .Pentru a putea cere revocarea unui titlu de proprietate care este in neconcordanta cu adeverinta de proprietate emisa de comisia locala prin ... (vezi toată discuția)