avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... registru agricol modificat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

registru agricol modificat

Buna seara, va rog mult sa m-ajutati cu urmatoarea problema:
vecinul meu lucreaza la primarie la registrul agricol si mi-o modificat suprafata pe care o aveam in rol din registre de la 0,8 ha la 0,65 ha.
El se jura ca n-o facut nimic, dar problema aceasta nu o existat cand acolo lucra o persoana care o iesit la pensie.
Acest om a modificat in registre pe o perioada mai lunga de timp, cel putin pana in 1985, dar nu permite nimanui sa verifice.
Unde ma sfatuiti sa fac o reclamatie pentru ca in Primaria noastra cei platiti din bani publici ori dorm, ori is pretinii lui ? La Prefectura Cluj ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:40, 22 Iunie 2012
In cadrul serviciului impozite si taxe, dosarul fiscal( contractul de dobandire a contribuabilului unde sunt mentionate suprafata teren si cladire), trebuie sa corespunda cu baza de date a institutiei. O modificare a unei suprafete nu se realizeaza decat in baza unui referat, semnat de seful de serviciu, eventual director. Conform legii se pot lua prin sondaj dosare fiscale si verificate cu baza de date, unde nu corespunde se inocmeste acest referat. Cu ce data a modificat aceasta suprafata? Puteti solicita un Certificat fiscal pt a avea certitudinea ca a modificat suprafata, totodata instiintarile primite la impozite si taxe, an de an, acolo aveti mentionata si suprafata terenului, cladirii. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere drept proprietate drglat drglat Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu urmatoarea problema: In urma cu mai bine de un an bunica mea a murit si a lasat in urma o mostenire constand in mai ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si teren mericica mericica buna ziua! intrebarea mea este urmatoarea; daca in octombrie 2006 impozitul pe cladiri si teren datorat la primarie era de aprox .1200 ron, poate ajunge in ... (vezi toată discuția)