avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Valabilitate act notarial neinregistrat la registrul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Valabilitate act notarial neinregistrat la registrul comertului

Este valabil un act notarial neinregistrat la registrul comertului?

in cit timp e obligatorie inregistrarea sa?
Cel mai recent răspuns: reddog , utilizator 10:22, 9 Decembrie 2004
Nu are nici o valoare, 15 zile de la data autentificarii.

>Este valabil un act notarial neinregistrat la registrul comertului?
>
>in cit timp e obligatorie inregistrarea sa?
Actul constitutiv trebuie inregistrat in max 15 zile de la data autentificarii/atestarii.
Eu am inregistrat acte aditionale precum si alte acte autentificate/atestate si la mai mult de 15 zile de la data emiterii lor. Totul depinde de refentul care primeste dosarul si mai ales de JUDECATOR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale srl Jurist TM Jurist TM In cazul in care cei doi asociati dintr-un SRL cesioneaza toate partile sociale catre doua persoane ( noii asociati ai SRL-ului), ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv atestat utc utc Buna ziua, Vreau sa-mi înființez o firma de paza, actul constitutiv trebuie atestat sau autentificat. am un prieten care este consilier juridic. ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv ong mihadari mihadari Buna ziua.am un ong.am cerut catre judecatorie sa mi se modifice actul constitutiv prin eliminarea cenzorului.am depus tot ce mi s.a cerut.mi.a venit acasa ... (vezi toată discuția)