Buna dimineata Am avut si eu un accident ,fara victime ,nu am fost vinovat accidentului ,am avut asigurare auto,si vinovatul i-i intra asigurarea la ora 24 inviguare,,cum pot a-mi repara masina va rog puteti sa ma contactati la telefon [editat]...sau las pe cineva sa o faca si masina si sa-i ceara despagubiri firmei respective ce a fost cu camionul de m-a accidentat,,eu am avut asigurare dar nu este casco ,i.t.p,pana in 2013,,SAU SA MA INDRUME CINEVA CUM POT SA REPAR MASINA SI SERVISUL RESPECTIV SA RECUPEREZE BANII DE LA CE-L VINOVAT
[editat - este interzisa postarea in forum a datelor personale de contact. Va multumim]
Daca am inteles eu bine, desi puteati fi mai precis in exprimare, ati fost victima unui accident rutier, iar soferul vinovat nu avea asigurare RCA valabila la data producerii accidentului.
In acest caz puteti solicita despagubirea la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.
Intrebarea care se pune este daca ati incheiat un constat amiabil sau ati mers la politie sa declarati accidentul?
Accident auto
Radu1975
La un accident de camion cu sauna totala la camion și la marfa, fără victime sau alte autovehicule avariate, ce i se poate imputa șoferului? (vezi toată discuția)