avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... AUTO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

AUTO

Buna dimineata Am avut si eu un accident ,fara victime ,nu am fost vinovat accidentului ,am avut asigurare auto,si vinovatul i-i intra asigurarea la ora 24 inviguare,,cum pot a-mi repara masina va rog puteti sa ma contactati la telefon [editat]...sau las pe cineva sa o faca si masina si sa-i ceara despagubiri firmei respective ce a fost cu camionul de m-a accidentat,,eu am avut asigurare dar nu este casco ,i.t.p,pana in 2013,,SAU SA MA INDRUME CINEVA CUM POT SA REPAR MASINA SI SERVISUL RESPECTIV SA RECUPEREZE BANII DE LA CE-L VINOVAT

[editat - este interzisa postarea in forum a datelor personale de contact. Va multumim]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 09:09, 20 Iunie 2012
Daca am inteles eu bine, desi puteati fi mai precis in exprimare, ati fost victima unui accident rutier, iar soferul vinovat nu avea asigurare RCA valabila la data producerii accidentului.
In acest caz puteti solicita despagubirea la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.
Intrebarea care se pune este daca ati incheiat un constat amiabil sau ati mers la politie sa declarati accidentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Accident auto Radu1975 Radu1975 La un accident de camion cu sauna totala la camion și la marfa, fără victime sau alte autovehicule avariate, ce i se poate imputa șoferului? (vezi toată discuția)
Exista sanse de despagubire in cazul in care vinovatul (soferul) este mort iar masina care a accidentat o alta masina cu mai multe persoane in ea este neasigurata? c_andreea_lavinia c_andreea_lavinia Tatal meu a avut un accident rutier in data de 21 decembrie 2010.O masina de pe sensul opus (Ford ), a intrat pe contrasens, a lovit fata masinei in care se ... (vezi toată discuția)