avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen contestatie decizie 30 zile sau 45 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen contestatie decizie 30 zile sau 45 zile

in ce termen se poate contesta o decizie de incetare relatii contractuale sau de numire intr o pozitie interna (responsabil gestionarea substantelor chimice) legata de managementul de mediu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 20 Iunie 2012
Lege nr. 62/2011, art.211 :
Cererile pot fi formulate de cei ale caror drepturi au fost incalcate dupa cum urmeaza:
a) masurile unilaterale de executare, modificare, suspendare sau incetare a contractului individual de munca, inclusiv angajamentele de plata a unor sume de bani, pot fi contestate in termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunostinta de masura dispusa;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare in instanta a salariului de incadrare yanisb yanisb In ce timp se poate contesta incadrarea? Unitatea a fost preluata de alta entitate,cu alta grila de salarizare,pe noi,lasandu-ne la vechea ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie laura-jurist laura-jurist Buna ziua, in materia dreptului muncii, o decizie de incetare a CIM ca urmare de desfiintarii postului in ce termen poate fi formulata? 30 zile conform art. ... (vezi toată discuția)
Șef serviciu medical interimar - contestare decizie manager ineg ineg Buna ziua, am rugămintea sa ma lămuriti dacă exista cadrul legal de a contesta o decizie a managerului de numire șef serviciu interimar medical ( personal ... (vezi toată discuția)