avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șef serviciu medical interimar - contestare decizie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șef serviciu medical interimar - contestare decizie manager

Buna ziua, am rugămintea sa ma lămuriti dacă exista cadrul legal de a contesta o decizie a managerului de numire șef serviciu interimar medical ( personal contractual spital public) pe perioada concediului de îngrijire a copilului pana la 2 ani, a șefei de serviciu. As dori sa contest aceasta decizie deoarece fisa postului modificata ( pe care am primit-o la o săptămâna după numire) practic adauga toate atribuțiile șefei de serviciu si altele in plus la cele pe care deja eu le am și sunt foarte multe sarcini de execuție de ambele părți. Menționez ca suntem putini -4- in serviciu, unele posturi fiind suspendate iar angajări nu se vor face și mai mult decât atât încă o colega dorește sa plece deoarece volumul de munca e foarte mare. Doresc sa specific faptul ca la insistentele managerului am fost de acord cu aceasta numire deși de la bun început nu am dorit asta. Citind fisa postului realizez ca nu se poate face bine atât de multă munca cu atât de putini oameni.
Mulțumesc mult pentru lămuriri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 16 August 2019
Legea 62/2011
art.211
Cererile pot fi formulate de cei ale căror drepturi au fost încălcate după cum urmează:
a) măsurile unilaterale de executare, modificare, suspendare sau încetare a contractului individual de muncă, inclusiv angajamentele de plată a unor sume de bani, pot fi contestate în termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunoștință de măsura dispusă;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului alexandru-aurel alexandru-aurel Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca directorul unei institutii poate modifica fisa postului unui consilier superior daca nu au fost motive care sa duca la ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie decizie 30 zile sau 45 zile apetra apetra in ce termen se poate contesta o decizie de incetare relatii contractuale sau de numire intr o pozitie interna (responsabil gestionarea substantelor chimice) ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie laura-jurist laura-jurist Buna ziua, in materia dreptului muncii, o decizie de incetare a CIM ca urmare de desfiintarii postului in ce termen poate fi formulata? 30 zile conform art. ... (vezi toată discuția)