avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Va rog sa-mi spuneti care este numarul maxim de zile de intarziere de plata a unei rate la un credit ipotecar de la care se poate incepe executarea silita.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 20 Iunie 2012
Buna ziua,

Depinde de Banca unde aveti credit. In general 90 de zile. Cititi cu atentie contractul de credit, cu siguranta acest termen este prevazut in contract.
In general este termenul de 90 de zile ,dar acesta poate varia conditionat de politica creditorului,de antecedentele dvs in achitarea in termen a ratelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor !!!! credit ipotecar dangerux dangerux Buna ziua, am un credit ipotecar din 2008 pe care l-am restructurat in urma cu 2 ani .Am o rata restanta , iar a doua rata o platesc cu intarziere , dar o ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita credit ipotecar dacianloi dacianloi Buna ziua, In anul 2005 am contractat un credit ipotecar. Intrind in incapacitate de plata am fost nevoit sa intrerup plata ratelor. Ultima plata a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita - ipoteca anamar79 anamar79 buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Am un credit ipotecar din 2008 in valoare de 61000 eur. Pentru ca nu mai reuseam sa achit ... (vezi toată discuția)