avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dobanzi finante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dobanzi finante

Buna ziua,am o societate cu ceva restante la bugetul de stat si as dori sa stiu daca exista o lege cu privire la neplata dobanzilor aplicate pentru neplata datoriilor.Lege publicata saptamana aceasta cred. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:40, 20 Iunie 2012
Conform Codului de procedura fiscala art. 119 si urmatoarele, pentru neachitarea la termenul de scadenta de catre debitor a obligatiilor de plata, se datoreaza dupa acest termen dobanzi si penalitati de intarziere. Nu exista un act normativ care sa reglementeze neplata acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitati Andreeablm Andreeablm Suma de plata restanta la impozitul pe locuinta este de 3201 lei, iar penalitatile de intarziere sunt de 4649 lei. Trebuie platita si aceasta suma aberanta? ... (vezi toată discuția)
Ce dobanda au dreptul sa iau primariile la datorii? isty1981 isty1981 Buna ziua! Am ceva datorie la primarie (impozit auto si o amenda) si persoana care lucreaza la primarie a zis ca dobanda este de 2% pe luna pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati de intarziere ciandreea ciandreea Cred ca nu m-am exprimat destul de clar prin intrebarea mea. As vrea sa stiu daca se datoreaza majorari de intarziere sau dobanzi si penalitati de intarziere ... (vezi toată discuția)