avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt al treilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt al treilea copil

sunt insarcinata cu al 3-lea copil si as vrea sa stiu daca voi primi in continuare indemnizatie si pt acesta. Primul copil are 3 ani, iar al doilea 1 an si 2 luni. Pt al 2-lea copil mi-a mers in continuare indemnizatia de la primul, dar nu stiu daca voi mai primi ceva si pt al 3-lea chiar daca cel mic va avea doar 1 an si 8 luni cand voi naste. In tot acest timp nu am lucrat deloc, indemnizatia ce o am in prezent e pt ca pe primul copil l-am nascut in timpul facultatii.
Poate ma puteti ajuta cu aceasta problema. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 2 Mai 2018
OUG 111/2010
art.9
(1) Concediul și indemnizația lunară prevăzute la art. 2 alin. (1) și art. 5, precum și stimulentul de inserție prevăzut la art. 7 se cuvin pentru fiecare dintre nașteri sau, după caz, pentru fiecare dintre situațiile prevăzute la art. 8 alin. (2).
....

Prin urmare, veti primi indemnizatia si pentru cea de-a treia nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea celui de al doilea copilul Clauditza8686 Clauditza8686 Buna ziua! Am si eu o intrebare si va rog sa imi spuneti un raspuns ca sa stiu si eu. Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, am nascut primul copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil elenaboboc91 elenaboboc91 am un copil de 1 an si 4 luni (sept 2013) pentru care iau indemnizatie de crrestere copil. am nascut din nou pe 6 ian 2015. mai am dreptul la indemnizatie si ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru al doilea copil corladi corladi Buna ziua, sunt in ccc 2 ani cu primul copil, acum sunt insarcinata cu al doilea, cand il voi naste, primul copil va avea varsta de 1 an 6 luni, daca deja stau ... (vezi toată discuția)