avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Ordonanta privind amnistia fiscala
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Ordonanta privind amnistia fiscala

Buna ziua!
O intrebare am si eu referitor la ordonanta privind amnistia fiscala:
in cazul in care in unitatea noastra retinerile au fost dispuse nu de Curtea de conturi ci de Directia de finante publice Dolj beneficiem de prevederile respectivei ordonante de aministie?
Va multumesc anticipat!
O zi frumoasa,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:49, 26 Iunie 2012
In Legea 84/2012 se mentioneaza ca benficiaza de prevederile acesteia personalul din sectorul bugetar care trebuia sa restituie veniturile salariale pe baza constatarilor facute numai de catre Curtea de Conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare lege amnistie fiscala kirilenko06 kirilenko06 Stiti cumva cand se va publica in monitorul oficial Legea privind amnistia fiscala pentru bugetari ? A trecut deja 1 luna de cand a fost adoptata de parlament. (vezi toată discuția)
Returnare bani primiti ca sporuri in 2009 1019 1019 In anul 2009, ca angajat la primarie, muncitor calificat, am primit anumite sporuri pe care, actualul primar imi cere sa le returnez deoarece Curtea de Conturi ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou -!!!!! mariana55_ro mariana55_ro VA ROG MULT MULT SA-MI DATI UN RASPUNS !!!!!!![ Buna ziua ! acum 4 ani am fost profesoara la o scoala ( abia terminasem facultatea ) : in anul 2009 am primit ... (vezi toată discuția)