avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare femeie de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare femeie de serviciu

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile de angajare a unei femei de serviciu in cadrul asociatiei de locatari (nu are personalitate juridica).Ce difera de o asociatie de proprietari?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Administratori imobile angajati la primarie jordella jordella Buna ziua, Va rog ma-mi spuneti daca o primarie de oras poate angaja administratori de imobile pentru asociatiile de proprietari sau locatari. In legea ... (vezi toată discuția)
Cont bancar deschis de persoana fizica pentru asociatie ndb ndb Buna ziua tuturor, Asociatia de proprietari despre care vorbesc a facut parte dintr-o asociatie de locatari compusa din 3 scari, la data infiintarii primei ... (vezi toată discuția)
Obligativitate constituire asociatie de proprietari Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in lege se prevede obligativitatea constituirii aociatiilor de proprietari sau putem ramane in continuare asociatie de ... (vezi toată discuția)