avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool-permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool-permis

Buna...
In data de 1 mai am fost depistat cu 0.6 mg/l alcool in sange si de atunci nu am mai primit nici un raspuns din partea procurorilor. Cat dureaza solutionarea unui caz? Am nevoie de permis si as vrea sa depun o cerere pentru dovada inlocuitoara pana la solutionarea cazului .
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 21:11, 20 Iunie 2012
dovezile emise in asemenea cazuri nu sunt cu posibilitate de a conduce masina. oricum, in acest moment trebuie emisa rezolutia de NUP (fiind alcoolemie sub limita de 0,8), apoi dosarul va merge la politia rutiera care va emite o decizie de suspendare a permisului ptr 90 de zile (de la data emiterii deciziei respective).
pina la finalizarea termenului de 90 de zile si pe intreaga perioada a acestei proceduri administrative nu veti putea obtine dreptul de a conduce.
cazurile pot dura si 1 an de zile deoarece depinde de cit de repede se misca procurorul, neexistind termene limita ptr solutionarea dosarului.
buna seara
interesul este de partea dvs .astfel ca mergeti la politistul de caz solicitati un raspuns ,poate s-a modificat ceva poate mai puteti urgenta cu ceva solutia nu stati asa si asteptati la cum lucreaza ei .....
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)
Accident si cercetare penala marian83 marian83 Buna ziua!Pe data de 28.12.2007 am facut un accident de circulatie minor,cele doua persoane aflata in cealalta masina au avut 0 zile de ingrijiri medicale.Eu ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)