Buna...
In data de 1 mai am fost depistat cu 0.6 mg/l alcool in sange si de atunci nu am mai primit nici un raspuns din partea procurorilor. Cat dureaza solutionarea unui caz? Am nevoie de permis si as vrea sa depun o cerere pentru dovada inlocuitoara pana la solutionarea cazului .
dovezile emise in asemenea cazuri nu sunt cu posibilitate de a conduce masina. oricum, in acest moment trebuie emisa rezolutia de NUP (fiind alcoolemie sub limita de 0,8), apoi dosarul va merge la politia rutiera care va emite o decizie de suspendare a permisului ptr 90 de zile (de la data emiterii deciziei respective).
pina la finalizarea termenului de 90 de zile si pe intreaga perioada a acestei proceduri administrative nu veti putea obtine dreptul de a conduce.
cazurile pot dura si 1 an de zile deoarece depinde de cit de repede se misca procurorul, neexistind termene limita ptr solutionarea dosarului.
buna seara
interesul este de partea dvs .astfel ca mergeti la politistul de caz solicitati un raspuns ,poate s-a modificat ceva poate mai puteti urgenta cu ceva solutia nu stati asa si asteptati la cum lucreaza ei .....
bafta