avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SITUATII FINANCIARE SEM I 2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SITUATII FINANCIARE SEM I 2012

AU APARUT FORMULARELE DE DEPUNEREA SIT.FIN.I.2012,CE TERMEN DE DEPUNERE ESTE?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 20:42, 20 Iunie 2012
Formular pentru bilantul la 30.06.2012 eu inca n-am gasit, dar tremenul e 16.08.2012.
eu am vazut undeva dar nu mai gasesc,si stiu ca era termenul 16.08.2012,si unde a scris termenul?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
MARIA KISS, utilizator
Termenul va fi poate 16.08.2012,deocamdata acesta este trecut in proiectul de ordin MF referitor la bilantul la 30.06.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilantul se va depune si la mf Florin Marius Savu Florin Marius Savu Am gasit pe situl MF proiectul de ordin care reglementeaza (pardon ! VA reglementa) raportarea ... (vezi toată discuția)
Eroare depunere bilant online celeterm celeterm Imi apare urmatoarea eroare cand depun bilantul online: Fisierul depus nu este un document valid - Eroare PDF. Fisier completat eronat sau fisier alterat. ... (vezi toată discuția)
Depun bilant 30.06.2012? DiaD DiaD Am urmatoarele situatii: - infiintare in 2012, cu angajati, achizitie registre obligatorii; - infiintare 2011, fara angajati, fara venituri, achizitie ... (vezi toată discuția)