avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizari am nevoie si de unde
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizari am nevoie si de unde

Buna ziua , vreau sa infintez o societate care sa organizeze cursuri de prin ajutor conform art. 10 din legea SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA nr. 319 si HG 1425 din 2006. Ce ar trebui sa fac , ce conditii sunt pentru a putea elibera certificatul de absolvire?
Cel mai recent răspuns: Roxana83 , utilizator 16:12, 20 Iunie 2012
CNFPA-ul va autorizeaza pe dvs ca societate sa organizati cursuri. Apoi dupa ce obtineti autorizarea de la ei, depuneri la ei o cerere de deschidere de curs, apoi incepeti cursul. La finanul cursului mergeti la CNFPA si depuneti o instiintare privind data examenului. Va veni de acolo o comisie.
Solicitati CNFPA-ului un numar de certificate calificare si le cumparati chiar de acolo (de la Traian Nita)
Dupa sustinerea examenului prezentati la CNFPA un dosar un triplu exemplar cu : tabelul nominal al participantilor, borderou contract de curs, ,borderou certificate, certificate completate pe calculator, lista note proba scrisa, lista note proba orala, lista note proba practica, catalog cursanti, lista medii.
La CNFPA veti pune timbrul sec.
Nu inteleg , exista societate care eliberareaza diploma avand valabilitate 1 an privind curs prim ajutor si specifica directiva consiliului 89/391/CEE , HG1091/2006 , si a legii 524 /2004 , 95/2006 si 319/2006. Pot oraniza curs si sa eliberez diplome cu valabilitate 1 an ? Ce ar trebui sa fac , unde sa ma autorizez pentru asa ceva ?Ce pasi as avea de urmat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul in care un trainer de vanzari sustine cateva ore (are diploma de formator, insa actioneaza si ca angajat al unei societati ce ... (vezi toată discuția)
Diploma pierduta ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Buna ziua , va rog am nevoie de un raspuns competent ! In 2005 sotul meu a facut un curs pentru functia de agent paza si garda de corp autorizat de ... (vezi toată discuția)
Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)