avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Unul dintre parintii tatului meu a decedat iar cel ramas in viata din pacate nu mai are nici o legatura cu realitatea .Tatal meu si cu fratele acestuia ar vrea sa faca o succesiune .Intrebarea mea ar fi daca in urma acestei succesiuni parintele ramas in viata ar putea vinde sau instraina anumite bunuri fara acordul copiilor.
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 19:20, 20 Iunie 2012
Cred că părintele rămas în viaţă ar trebui pus sub interdicţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Succesiune , se poate vinde un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori sabrina1980 sabrina1980 Buna seara , ar putea sa se vanda un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori ex tata si sora vrea sa vanda eu nu , o pot face fara mine ? (mama find ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei dupa renuntarea copiilor doina_harjoaba doina_harjoaba Buna ziua!Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: doi frati au renuntat la mostenirea care li se cuvenea dupa tatal lor decedat, toată averea ramanand ... (vezi toată discuția)