avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARI CREDITE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARI CREDITE

buna ziua .am de platit la un magazin suma de 1920,94.am sunat acuma 3 luni la firma care se ocupa cu recuperarea creditului si am ajuns la o intelegere cu ei sa platesc in fiecare luna suma de 100-150 ron iar acuma de o saptamana ma sunat de la firma de recuperare ca nu mai pot platii decat daca platesc suma intreaga ...ce pot sa fac ?.ma ameninta ca ma va executa silit.mentionez ca am chitantele cum ca am platit astea 3 luni.astept va rog un raspuns cat mai clar .va multumesc.

- editat de moderator- va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Executare silita alina260 alina260 Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila - ajutor florybalan florybalan buna seara, in anul 2008 am facut 2 abonamente telefon mobil si unul internet in august 2010 nu am mai platit din cauza problemelor economice in momentul ... (vezi toată discuția)
Banca/firma recuperare dorian_d dorian_d Buna ziua Eu am achitat integral un imprumut catre banca si am semnat si ordin de plata catre firma de recuperare in aprilie 2008. Nu am stiut ca banca nu a ... (vezi toată discuția)