avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna seara am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv daca se poate sa ma ajutati. In urma cu 5 ani eram in afara tarii impreuna cu sotul meu cu care am un apartament drept comun.El intorcindu-se in tara fara stirea mea a cerut divortul cu motivul abandon de familie(mentionez ca nu avem copii ). De comun acord eu am parasit locuinta pina in momentul cind reuseam sa fac partajul.El sa recasatorit si locuieste in apartament cu actuala sotie eu nereusind sa fac proces pentru partaj.Deoarece partajul momentan nu il pot face intrebarea mea este ce pot face sau cum pot proceda pentru a ma intoarce in casa mea care este drept comun,iar acuala sotie poate locui in apartamentul nostru ea neavind nici un drept acolo? va multumesc .

























Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 21 Iunie 2012
va trebui sa faceti partaj, altceva nu aveti ce face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ser76 ser76 buna seara avand un apartament bun comun impreuna cu fostul sot eu parasind imobilul cu 4 ani in urma ,el fiind recasatorit acum si locuind in acelasi ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind actul de proprietate nicolae66marian nicolae66marian Mama este recasatorita si impreuna cu actualul sot a cumparat apartamentul in care locuiesc . Apartamentul fiind pe numele ambilor soti . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Recasatorita- urmeaza partaj din prima casatorie! consecinte?? adrianaparaschiv adrianaparaschiv Buna ziua, Eu am divortat in urma cu un an, dupa o casatorie de 20 ani, in urma careia au rezultat 2 copii (unul este inca minor). Fostul sot a parasit tara ... (vezi toată discuția)