avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cresterea animalelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cresterea animalelor

Buna dimineata, e vara si f.cald si fara a fi exagerat si a ma certa cu vecinii as dori sa stiu ce pot face pentru ai determina sa -si mute fermele de animale .Stam intr-un municipiu ,la casa si au inceput, unii sa creasca capre (au 25-30 de capete), iar altii sa creasca porci (au peste 100), mirosul e infernal .Exista un temei legal care sa interzica aceste activitati in orase (casele in zona noastra sunt lipite unele de altele) ? Cui trebuie sa ma adresez pentru a rezolva problema cat mai repede?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:11, 21 Iunie 2012
problematica expusa de catre dvs nu se subinscrie dispozitiilor care guverneaza activitatea asociatiilor de proprieritari-dupa cum ati inteles sa incadrati topicul
Penntru solutionare sesizati oficial autoritatea de sanatate publica locala,serviciul specializat din primarie
Adresati-va cu o sesizare Consiliului Local, acesta printr-o hotarare poate reglementa aspecte cu privire la cresterea animalelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)