avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte si taxe auto pe firma pentru intrare in Turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte si taxe auto pe firma pentru intrare in Turcia

Buna ziua. Vreau in vara asta sa ies din tara cu masina firmai la care lucrez, vreau sa ajung la o statiune din Turcia. Imi puteti spune detaliat ce acte si taxe imi trebuie si unde se realizeaza acestea? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu masina firmei kikitam kikitam vreau sa ies din tara cu masina firmei (in europa -UE) ; ce documente imi trebuiesc (vezi toată discuția)
Cum pot face taxi cu masina mea, cum se procedeaza cu licenta? n06d n06d Buna ziua, Am cumparat un Logan si as vrea sa fac taxi. Nu vreau sa ma angajez la o firma pentru ca planul este mult prea mare dar as vrea sa fac lucrez cu ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)