avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale IESIRE DIN TARA CU MASINA FIRMEI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

IESIRE DIN TARA CU MASINA FIRMEI

vreau sa ies din tara cu masina firmei (in europa -UE) ; ce documente imi trebuiesc
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 17:07, 19 August 2014
Imputernicire de la firma prin care se specifica ca va lasa sa iesiti cu masina firmei din tara + actele masinii (asigurare etc.)
imputernicirea trebuie facuta la notariat si in alta limba decat romana?
Nu stiu ce zice articolul de lege, dar in UE nu am avut probleme cu imputernicire simpla in Romana. Fimele de leasing dau si in EN. In Turcia stiu ca trebuie cu traducere autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat o mașină second hand, înmatriculată in românia, ... tavistan tavistan Am achiziționat o mașină second hand, înmatriculată in România, și doresc sa ies din țară (inclusiv din UE) înainte de transcrierea pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare iesire cu masina tatalui din tara dunhill11 dunhill11 Tatal meu locuieste in alta tara dar masina lui e la mine cu toate actele acesteia. Vreau sa plec din tara dar nu stiu daca am neaparat nevoie de procura sa ... (vezi toată discuția)