avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap

am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala moderata,anemie hipocroma,bacteriurie ia fost scos rinichiul stang medicul chirurg mia eliberat un certificat medical pentru comisia de expertiza a persoanelor cu handicap am mers acolo cu toate actele,si acolo mi sa spus ca nu se incadreaza pentru ajutor.Poate beneficia de ajutor.multumesc
Cel mai recent răspuns: Keds5-ciweb-zinvoP , utilizator 09:26, 7 Februarie 2023
[ link extern ]


Aici o sa vedeti boala madelung descrisa de mine .
ionel88 a scris:

[ link extern ]


Aici o sa vedeti boala madelung descrisa de mine .


[ link extern ]
Ce aveti dvs. este o boala foarte rara......una din cauzele ei poate fi subdezvoltarea portiunii ulnare a cartilajelor, astfel incat afecteaza cresterea corespunzatoare a frontierei cu diafiza radiala. Avand in vedere ca dvs. ati efectuat deja operatia si ca miscarea de prono-supinatie este mult ingreunata, parerea mea este ca aveti sanse sa fiti incadrat in grad de handicap locomotor. In timp, demineralizarea oaselor va afecta si mai mult capacitatea dvs. de a folosi bratele.
Buna ziua , am depus dosarul si am fost refuzat dar cu un alt cod decat ar trebui sa fie din kte am , citit codul de boala este d16 care ar fi tumoare benigna a osului si a cartilajului articular ,dar avand mana mai scurta si un os care nu mai este legat de incheietura pt k a fost taiat la operatie presupun k ar fi al cod de decat cel precizat.

Ce ar trebui sa fac mai departe dak am fost refuzat si codul dat de ei nu este corect?
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
ionel88, utilizator
Buna ziua ….am53 ani am unrinichi scos hidronefroza stânga hepatita virus C și morbpot l4-l5 m a respins la comisie după 19 ani de pensionare este corect?.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de crestere copil Alexandra.Alexandra.2 Alexandra.Alexandra.2 Buna ziua! Am un bebe care a fost diagnosticat cu agenezie renala stanga de la morfologia de trimestrul 2. Dupa nastere i-am facut alte ecografii pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mihailaion mihailaion Am 42 ani si o vechime in munca de cca 23 ani.Sufar de o boala numita polichistoza renala, dobandita ereditar.Din acest motiv au aparut si alte complicatii ... (vezi toată discuția)