avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu de crestere copil

Buna ziua! Am un bebe care a fost diagnosticat cu agenezie renala stanga de la morfologia de trimestrul 2. Dupa nastere i-am facut alte ecografii pentru a confirma malformatia. Momentan ma aflu in concediu de crestere copil si as vrea sa stiu daca se incadreaza la handicap pentru a prelungi concediul de crestere copil pana la 3 ani. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
Alexandra.Alexandra.2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 12 August 2021
Buna ziua,
Doar medicul va poate spune daca afectiunea de care sufera se poate sau nu incadra in grad de handicap.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care sunt paşii ce trebuie parcurşi de familie pentru eliberarea certificatului de încadrare în grad de handicap pentru copilul cu dizabilități?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate de la 2 ani la 3. cristymicuta cristymicuta Buna ziua,am si eu o intrebare.Am o fetita nascuta prematur cu scor apgar 1 la nastere ,cu ventricomegalie ,retard de crestere si retard usor neurologic,in ... (vezi toată discuția)
Somaj sau prelungire ccc pe 3 ani sorinikia sorinikia Buna seara, Baietelul meu face in data de 16 sept 2 ani, dupa nastere la 2 saptamani de la nastere a fost diagnosticat cu tromboza venoasa de sinus sagital ... (vezi toată discuția)