avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hrana animale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hrana animale

As dori sa imi deschid un magazin alimentar si vreau sa va intreb daca pot comercializa hrana pentru caini si pisici sau trebuie sa obtin o autorizatie speciala pentru a putea comercializa.

Va multumesc anticipat si va urez o seara cat mai placuta.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:19, 21 Iunie 2012
Nu se cer autorizatii speciale, respectiv in afara celor normale pentru desfasurarea activitatii de comert cu produse alimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia ce interzice accesul persoanelor insotite de animale de companie in magazine aura calin aura calin Buna seara, S-a modificat - in ultima perioada - legislatia prin care se interzice intrarea persoanelor insotite de caini, pisici sau alte animale de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala Andreea1986 Andreea1986 Buna ziua! As dorii sa imi deschid un magazin alimetar(mic)!Si am cateva intrebari la care sper sa gasesc raspuns! 1.Se poate sa folosesc ca sediu, garajul ... (vezi toată discuția)